Tri zápasy starších minižiačok

19.02.2024 07:52

Staršie mini odohrali  v sobotu dohrávku proti Piešťanským Čajočkám  a v nedeľu dva zápasy na domácej palubovke. Z pôvodných troch nedeľných zápasov sa nakoniec odohrali vrámci turnaja len dva, nakoľko Stará Turá nemohla prísť kvôli chorobonosti v družstve.
S družstvom Banskej Bystrice sme sa dohodli, že chýbajúci zápas na ich palubovke (odložený kvôli našej chorobnosti) odohráme v nedeľu u nás. V tomto zápase naše hráčky neboli úspešné.  V druhom zápase proti Žiline dievčatá zabojovali a pripísali si dramatické víťazstvo.

Piešťanskými Čajočkami - BKM Junior UKF Nitra
36:29


Slávia ŠKP BB - BKM Junior UKF Nitra
56:28

Maríková 8, Filipová 9, Žákovičová 4, Ottingerová 3, Sládeková 3, Pašková 1.

BKM Junior UKF Nitra - BKM Žilina
50:46

Šablatúrová 3, Ottingerová 6, Filipová 18, Fufaľová 2, Žákovičová 5, Jamrichová 12, Bednárová 2, Pašková 2.

Eliška Dobošová - trénerka: "Basketbalový víkend dievčatá začali sobotňajším zápasom na palubovke Piešťan, kde sme ukázali krásny, bojovný a najmä kolektívny basketbal. Napriek tesnej prehre sme bojovali až do konca a bodovala takmer každá hráčka. Z Piešťan sme odchádzali s prehrou, no s celkom dobrým pocitom z hry. V nedeľu nás namiesto Starej Turej potrápila Banská Bystrica. Nedeľa nebola našim dnom, cely zápas sme ťahali za kratší koniec a súper nás vo všetkých herných činnostiach prevalcoval. V rovnakej atmosfére sa začal aj zápas so Žilinou, ktorý sme zvládli len vďaka dobre zahratému druhému polčasu."