Otvárame nové prípravky

09.09.2019 09:21

Pred nedávnom sme Vám avizovali, že pripravujeme projekt, kde by sme chceli na viacerých školách v Nitre rozbehnúť dievčenské športové prípravky. Podarilo sa.

ZDRAVÝ POHYB PRE DETI

To či dieťa začne športovať závisí vo veľkej miere od  Vás rodičov, a preto sme sa Vám to snažili, čo najviac uľahčiť. Doba je uponáhľaná a boli sme si vedomí, že každodenné šoférovanie z jedného konca Nitry na druhý nie je tá cesta, ktorá nám pomôže. Dokonca aj v rámci sídliska dopraviť prváčku alebo druháčku na tréning basketbalovej prípravky pre rodiča, ktorý je do piatej v práci je komplikované.   


VIAC ŠKÔL = VIAC MOŽNOSTÍ

Rozhodli sme sa, že vrámci školských krúžkov budeme organizovať športové prípravky pre dievčatá ročníkov 2009-2012. Našim hlavným cieľom je priviesť deti k zdravému pohybu, naučiť ich správnu techniku behu, držanie tela, zlepšiť ich koordinačné schopnosti, zlepšiť socializáciu v kolektíve, zvýšiť ich kondíciu, a to všetko pomocou metódy, ktorá je deťom najbližšou  - hrou.
Chceme sa spolu s Vašimi deťmi baviť pohybom.   
 
Momentálne  otvárame prípravky na piatich školách v Nitre.
Pod dozorom kvalifikovaných trénerov, formou krúžkov po vyučovaní budú prípravky prebiehať na:
 
ZŠ Škultétyho
začíname 23.9.2019
Pondelok a Piatok
14:30 - 15:30
Tréner: Daniela Vajková

ZŠ Tulipánová
začíname 23.9.2019
Streda
13:45 - 15:00
Tréner: Jakub Čomaj
 
 
ZŠ Beethovenova
začíname 30.9.2019
Pondelok 14:30 - 15:30
Streda 15:00 -16:00
Tréner: Natália Martišková
 
Aby sa nestalo to, že Vaše dieťa v tom čase kedy prebiehajú športové prípravky už nejaký krúžov má, alebo chodí na inú školu, tak Vám ponúkame možnosť prísť na ZŠ na Hôrku.
 
Začíname 16.9.2019
Na Základnej škole na Hôrke otvárame prípravku - formou tréningu, ale nemusíte sa ničoho báť. Znova pod dozorom kvalifikovaného trénera s dlhoročnými skúsenosťami - Jakuba Čomaja, Vám chceme ponúknuť aj možnosť baviť sa pohybov v neskoršom čase.
Tréningy prebiehajú vždy v pondelok a stredu od 16:30-18:00.  
 

Kolektívny šport je pre dieťa viac než hra!

Nieleže Vaša dcéra dostane základy zdravého pohybu, ale nájde si kopec nových kamarátov, naučí sa tímovej spolupráci. Ďalším pozitívnym faktorom je, že kolektívny šport ponúka rozvíjať prednostné osobné a sociálne zručnosti, ktoré si udrží po celý život.