Mladšie žiačky s dvoma víťazstvami na konte

27.03.2024 21:02
BKM Junior UKF Nitra - BA Spartak Myjava 53:41 (30:24) Ševčíková 10, Ottingerová 9, Benčeková 8, Kopčeková 8, Filipová 4, Ferraj 4, Sládeková 4, Mariková 2, Šablatúrová 2
BKM Junior UKF Nitra - ŠKP Slávia Banská Bystrica 45:33 (23:18) Ševčíková 14, Kopčeková 6, Sládeková 6, Filipová 5, Dömöšová 4, Ferraj 4, Benčeková 2, Mariková 2, Ottingerová 2  
 
Jakub 4omaj - tréner:"V ďalšom kole súťaže sme privítali doma Myjavu a Banskú Bystricu. V prvom zápase proti Myjave sme nezachytili úvod stretnutia a prehrali sme prvú štvrtinu 9:21. Avšak v druhej sme sa spamätali a zabrali na plné obrátky, čoho výsledkom bolo 6 bodové vedenie po prvom polčase. V druhom polčase sa nám darilo náskok udržiavať a zaslúžene sme zvíťazili.
V druhom zápase sme nastúpili proti súperovi, s ktorým sme v decembri prehrali o 30 bodov. Súpera sme sa však nezľakli a od úvodu sme si vytvorili náskok, ktorý sme počas celého zápasu udržiavali a pripísali si aj druhé víťazstvo.
Všetky dievčatá si zaslúžia veľkú pochvalu za obidva zápasy. V obrane sa snažili vytvárať tlak na loptu, v útoku sa im darilo hrať kolektívne, kombináciami hoď a bež. Aj tie dievčatá, ktoré hrali menej, tak dievčatá na ihrisku podporovali a povzbudzovali, vyzerali sme ako jeden tím. Veríme, že ich tieto dobré výkony nakopnú do ďalšej práce a že takéto pekné výkony sme nevideli naposledy :-)
Ďalšie zápasy odohráme opäť doma v sobotu 6.4. proti Banskej Bystrici a Žiline."