Lepšie to byť nemohlo

27.02.2024 13:12

MLADŠIE ŽIAČKY

Piešťanské Čajočky - BKM Junior UKF Nitra     
39:56 (15:34)

Filipová 14, Kopčeková 14, Ševčíková 8, Ottingerová 6, Dömöšová 4, Jamrichová 4, Adamíčková 2, Ferraj 2, Mariková 2

 
BKM Junior UKF Nitra - BBGP Prievidza           
55:41 (16:17)
Ottingerová 12, Ševčíková 10, Dömöšová 8, Sládeková 8, Kopčeková 7, Filipová 6, Benčeková 2, Mariková 2
 
Jakub Čomaj: "Poslednú februárovú sobotu odohrali mladšie žiačky dva zápasy v Prievidzi. V prvom zápase nastúpili proti Piešťanským čajočkám. Do zápasu sme nastúpili veľmi dobre, plnili sme všetko čo máme robiť a s prehľadom si vytvorili náskok. V druhom polčase sme však poľavili a súper s nami dokázal držať krok. 
Druhý zápas sme odohrali proti Prievidzi. Tento súper sa každým zápasom neustále zlepšuje, čo nám dokázal v tomto zápase. Takmer 3 štvrtiny sme hrali vyrovnaný zápas a mysleli sme si, že sa zápas vyhrá sám. Nakoniec ku koncu tretej štvrtiny zavelila k obratu svojou veľkou bojovnosťou Sára, ktorá získanými loptami a úspešnými košmi strhla aj ostatné spoluhráčky a nakopla ich k lepšiemu výkonu. V polovici štvrtej štvrtiny sme už viedli o 20 bodov, keď súper nedokázal zastavovať naše rýchle protiútoky. Koniec zápasu nám opäť nevyšiel a súper dokázal výsledok skorigovať.
V oboch zápasoch sme mohli vidieť aj pekné akcie, keď si dievčatá nesebecky posúvali loptu. Zápas s Prievidzou bude pre nás výstraha do budúcnosti, že neradno podceniť žiadneho súpera a potreba hrať naplno od začiatku."
 
STARŠIE ŽIAČKY
BKM Junior UKF Nitra - MIBA Slovakia  Stupava
76:38 (38:14)

Stejskalová , Podobová a Fufaľová 2, Jankovičová 3, Šafáriková 25, Korecová 14, Takáčová 16, Kozelová 12,

Martin Takáč: "Doposiaľ sme nemali možnosť zmerať si sily s dievčatami zo Stupavy, čakali sme húževnaté a rýchle družstvo, no určite sme nečakali súperky s takým výškovým priemerom. Úvod stretnutia nám však vyšiel výborne, koncentrovane sme bránili a v útoku sme prekvapivo doskočili veľa lôpt. V ďalšej časti hry sme sa prispôsobili hre súpera, mali sme veľa strát a nevedeli sme sa presadiť do postavenej obrany o čom svedčil stav štvrtiny 10:10. Po prestávke sme sa museli vysporiadať s vysokým počtom faulov na našej strane. Mali sme problém s rotáciou pre chorobu či výškový handikep. Ďalší priebeh hry sme si kontrolovali a dotiahli do víťazného konca s pohodlným náskokom."
 
BKM Junior UKF Nitra - BK SLOVAN   
69:49 (24:21)

Stejskalová 8 , Jankovičová 16, Šafáriková 13, Korecová 7, Takáčová 19, Kozelová 4,
 
 
A medzi týmito víťazstvami  sme stihli aj basketbalový seminár.